2020-07-10 10:39:41• hírek • Fizetett tartalom

ArkaSteel – Kerti bútorok elegáns és egyedi stílusban, egyenesen Nagykárolyból

A kertes házak egyik legfontosabb előnye kétségtelenül az, hogy az udvart mindenki saját ízlése szerint alakíthatja ki olyanra, hogy abban kellemesen, a világ zajától elvonulva lehessen eltölteni a szabadidőt, egyedül vagy akár a családokkal, barátokkal közösen.

Az ArkaSteel kerti bútorai egy teljesen új koncepciót tükröznek, és tökéletes harmóniában ötvözik a fa és a fém minden előnyét. „Termékeinkre nem úgy gondolunk, mint egyszerű dekorációs elemre, ezek ugyanis egy valóban egyedi atmoszférát kölcsönöznek kertjének, és feledhetetlen élményekkel és érzelmekkel töltik el az oda betérőket” – vallja a nagykárolyi cég, melynek nem titkolt célja az, hogy kerti bútorai által előkelő eleganciát és stílust csempésszenek az ügyfeleik otthonába.




Egyre több kertben és parkban találunk padokat és asztalokat, az ArkaSteel azonban igyekszik ezek egyszerű funkcionalitásán túl esztétikumot is csempészni a zöldterületkre. A fa és fém ötvözésével készült bútorok nyugodt, elegáns, ugyanakkor roppant modern megjelenést kölcsönöznek a térnek. Továbbá, annak érdekében, hogy a pihenéssel töltött időt valóban kényelmessé tegyék, a padokat akár kar- és háttámasszal is lehet kérni, az asztal pedig méretei ellenére teljes mértékben megőrizte eleganciáját, így nagyszerű kiegészítője lehet a stílusos padoknak.


ArkaSteel – Quality in Garden and Street Furniture

Kapcsolat: Nagykároly, Gheorghe Sincai u., 46A szám, telefon: +4 0785 199 817, e-mail: sales@smp-srl.ro

Facebook: ArkaSteel Backyard





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: